Endret: 28 sep 2017     Opprettet: 25 sep 2017

Bildeling på Etterstad

Etterstadsletta ligger svært godt plassert for bruk av ulike bildelingstjenester. Har du kun bruk for bil av og til, kan dette være et enkelt, rimelig og miljøvennlig alternativ. Eier du egen bil, kan du leie den ut når det passer deg.

Med Helsfyr buss- og T-banestasjon som nærmeste nabo, sentrumsnær beliggenhet og et sykkelveinett som stadig bygges ut, er Etterstad et sted hvor det for mange går fint å klare seg uten bil i hverdagen.

Ofte har man likevel bruk for bil av og til: Hytteturer, besøke familie, handle møbler, osv. 

De siste årene har tilbudet av bildelingstjenester på Etterstadsletta blitt betydelig bedre. Dette gjør at man kan unngå å bruke tid og penger på årsavgift, parkering, vedlikehold, dekkskift og forsikring, men fortsatt ha enkel og rimelig tilgang til bil når man trenger det. 

Bildet viser de nærmeste plassene hvor Bilkollektivet har plassert biler, hvorav hele 3 er på Etterstad. De har også biler på Brynseng og Vålerenga, og et stort antall biler på Ensjø. 

I tillegg har både nabobil.no og gomore.no bileiere i området som leier ut sin private bil til en rimelig penge. AVIS har også inntil 30 % rabatt til OBOS-medlemmer, rimelige priser i helgene, og hentested på Ensjø.

Trenger du egentlig å eie din egen bil? Eller kanskje du kan leie ut den du allerede eier?

 

Les mer her:

Bilkollektivet

Nabobil.no

Gomore.no

OBOS medlemsfordeler - AVIS