19 des 2017

ÅRETS JULEGAVE TIL ETTERSTAD ØST!

Endelig skal vi få nye porttelefoner! Eller calling, som det vel heter på nynorsk. Slik at vi kan snakke med dem som ringer på før vi slipper dem inn. Hvis du er villig til å spandere et par tusen kroner ekstra, kan du også se vedkommende.

For det blir også lagt opp til å kunne installere videoskjerm. Men akkurat det må altså den enkelte beboer bekoste selv. Vanlig porttelefon, samt ny ringeklokke på entredørene til de enkelte leiligheter, går derimot på felleskostnadene.

Og vi nøyer oss ikke med det:
For å gjøre det enklere og sikrere å komme inn hovedinngangen, blir det også installert elektronisk lås. Det betyr at du ikke lenger trenger vanlig nøkkel: Hver andelseier får sin egen nøkkelbrikke som skal holdes opp mot en leser på veggen rett ved inngangsdøra. Det vil si: Hver andelseier får tre – 3 - nøkler. Alt dette går også på felleskostnadene.
Dessverre rekker vi ikke å få installert anlegget før jul. Men i løpet av januar håper vi å ha det på plass. Over nyttår kommer vi tilbake med mer detaljert informasjon – samt bestillingsliste for bestilling av tilleggsutstyr. Da stiller vi ett krav til deg:
For å holde prisene lavest mulig, må installasjonen skje samlet. Det betyr at du enten må være hjemme den dagen montørene kommer til din blokk - eller overlevere nøkkelen til montøren – tydelig merket navn, adresse,etasje og leilighetsnummer - til montøren fra morgenen av. Skulle du være bortreist akkurat den dagen, anbefaler vi å samarbeide med en nabo om overleveringen.
Som sagt – vi kommer tilbake med mer detaljer over nyttår.
Hilsen styret