25 jan 2018

ER DU KLAR FOR NY PORTTELEFON?

Mandag 29.januar starter installeringen av nye porttelefoner. Som du sikkert har sett av tidligere informasjon, starer installeringen i nr. 52.

Dette er framdriftsplanen for installeringen av porttelefoner:

Etterstadsletta 52, 1 – 4. etg. Mandag 29.januar

Etterstadsletta 52, 5 - 9. etg. Tirsdag 30. januar

 

Etterstadsletta 50, 1 ¬– 4. etg. Onsdag 31. januar

Etterstadsletta 50 5 - 9. etg. Torsdag 1.februar

 

Etterstadsletta 47, 1 – 4. etg. Mandag 5. februar

Etterstadsletta 47, 5 - 9. etg. Tirsdag 6. februar

 

Etterstadsletta 49, 1 ¬– 4. etg. Onsdag 7. februar

Etterstadsletta 49 5 - 9. etg. Torsdag 8. februar

 

Hvis ingen kan være hjemme på monteringsdagen, kan du legge nøkkel, tydelig merket med adresse, navn og leilighetsnummer, i postkassen til vår vaktmester, Borettslagsservice. Slike postkasser står i oppgangen til hver blokk. Dette må skje senest kl.19 dagen før montering.

Eller du kan levere nøkkel med tilsvarende merking til montøren fra det utførende firmaet, AssistentPartner, på monteringsdagen.

Nøklene som legges i Borettslagsservice sin postkasse, vil bli levert tilbake til den enkelte beboer etter at monteringsjobben er ferdig. Leverer du nøklene til en montør, avtaler du tilbakelevering direkte med dem.

Mange har bestilt en annen løsning enn den enkleste. Prisen for dette skal betales direkte til montøren samme dag som montering skjer. De har med terminal, så her går det fint å bruke bankkkort.

Det har vært litt forvrirring om prisen på Video m. 3,5 tommer skjerm. Den koster 2200 kroner.

Hvis montørene ikke får tilgang til din leilighet den dagen som er satt opp i framdriftsplanen, og de må ta en ekstra runde hos deg for å fullføre jobben,må du betale utgiftene for et ekstra oppmøte. Det er 1750 kroner. Dette MÅ vi være konsekvente på - hvis ikke blir det umulig å få prosjektet i mål på en rimelig og effektiv måte.

 

Hlsen styret.